Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Tuesday, August 2, 2011

Vintage Picture Frames

 sebelum ms lover berceloteh, 
Wish a very happy Ramadan Mubarak
herm dah bulan puase ye..
semperna bulan ramadan ni i nak bt pengunguman sikit...
wahhh..macam penyimpan mohor pulak kan...
from now onwards
order yang bernilai RM50 keatas, 
ms lover akan bagi special box khas dari art4paperlover.
.
.
. 

 ok ni first box yang ms lover dah buat..
macam mana okey tak
.
.
actually order ni dari x-classmate i time kat sekolah dulu
die order 3 frame..wahh banyak tu..
nak buat ape banyak-banyak ni?..
mestila nak bagi orang yang tersayang kan kan
hehehe..
order yang pertama bertemakan CHELSEA + LOVE 
colour pulak die nk putih + biru
 kalau uols tengok betul-betul frame ni 
ade lagi satu frame dalamnye..hehe
customer i nak frame die diframekan sebab die tak nak 
frame tu nanti berhabuk...
bijak-bijak..
masalahnye i la jadi pening nak pikir nak buat macam mana.hahaha..tapi alhamdulillah nasib baik jadi..










.
.
.
sekarang kita pergi ke order yang ke-2 pulak 

 design untuk frame ni, my customer yang buat tau
i cume tambah sikit-sikit je
ni hasilnye 

 ni bahagian belakang frame..
sebelum ni semua design frame i, 
tak boleh bukak bahagian belakangnye.
kalau nak masuk gambar selit kat belah tepi je..
tapi kali ni ruangan depan tempat letak gambar, 
i letak plastik..






.
.
.
finally 
dah sampai pada order yang terakhir
uuuu...







spongebob squarepants and patrick star
ni pun my customer yang design tau..
wahh pandainye
macam biase i cuma tambah sikit-sikit je
so dah complete 3 order..
thank you arni..jangan serik nak order lagi ye
Post a Comment