Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Thursday, March 24, 2011

flower


 flower..

flowers..

 wahhh flowers..


tak taula kenapa hari ni ms Lover teramatlah rajin..
sebenarnye td nak buat card yang customer tempah tp tetibe je baik hati nak buat bunge tuk letak kat office, 
sbb sekarang ni i kat office tgh sebuk nak buat keceriaan tuk 5S..tau tak 5S tu ape, kalau tau bagus..tp kalau xtau nt search kat google e..nt mr google tlng jawapkan..
...
...
ade lagi ms lover buat hari ni...
huh
masa tengah buat bunge tuk keceriaan office
(macam budak tadika pulak kan)
officemate i "k.Ina"
bagi bende ni kat i, untuk letak buku and ape-ape surat
...waaa...
suke i sbb dapat bende ni, 
bukan suke ape suke sbb nampak bersih,
 putih, suci dan murni
..rs gatal je tangan ni nak buat quilling.. 
tempek-tempek atas tu..


last jadila macam ni..tp xsiap lg
ade benda nak tambah lagi
nt kalau rajin baru tambah
hahaha...
:p

disebabkan colour ni je yang ms lover bawak g office , 
so terpakselah buat bunga warna orange 
.
.
masa untuk tidur 
daaa..
Post a Comment