Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Sunday, March 27, 2011

proposal

 ni design2 ms lover buat utk hari peristiwa nt
(uuu hari peristiwa?)..
huhsekarang ni br buat satu design 
lagi dua tak tau sempat ke tak..
kalau tak sempat terpaksa tawakal je la
haha..ayat pasrah nampak
ni  i nak tunjuk design bunga telur yang i dah buat..i gune kertas tau, batang die je guna lidi
tp baru siap beberape katul je ni, 
nak siapkan sampai habis kena ambik masa jugak la..
simple tp i suke sangat nampak macam bouquet kan
tak pun uols tengok la sendiri rupenye..
kalau tak cantik jangan ketawe ek..
.
.
.
.
.

kalau ade sesiape berminat boleh bagi tahu ya
Post a Comment