Followers

Saturday, March 26, 2011

banner

huh.....alasnye ms lover nak siapkan banner ni dl,
lps tu br launch blog ni kt orang ramai
memandangkan time table i yang padat sangat, 
terbengkalai la sudah banner ni
kesian kan..
tp xpe la ni i share gambar yg 
tak berape nak siap lagi..
.
.

~art4paperlover~
hehe...ni jelah yang br siap 
blok huruf ni i buat dr plastics tp nt i nak balut dengan kertas... so still guna kertasjugak la..kalau tak nt lari tajuk pulak, "kata paper lover tp banner tak kan nk guna plastic"
.
.
senenarnye idea tu dah ade tapi nak 
realize tu tak ade cukup masa la pulak
tp kalau nt ade ape2 perkembangan 
dengan banner ni 
i let u know ya 
Post a Comment