Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Monday, March 28, 2011

struggle

tajuk perbicaraan kita hari ini adalah struggle yang bermaksud berusaha dengan payah..yeke,lebih kurang la kan..
wahhh..lepas attend kursus motivasi ni 
cakap nak macam orang politik pulak..haha
start dr minggu ni mis lover kn buat 3 order 
huh..agak banyak dan mencabar jugak la, sbb sekarang ni i kn pg kursus lagi..kali ni 1 bulan maaa..waduh lama sik..nasib kursus kat sini2 je..so masa i agak terhad la..lagi pulak ade satu order untuk deco card bermotifkan keris pulak tu + kejantanan + kesenian + kegarangan + kegagahan..hahaha..yeke, ni i saje je tambah..huh penat jugak nak pikir utk design deco card ni..tp nasib baik xde due date.so i ade masa la nak buat yang terbaik..sbb ape gune kuantiti kan kalau xde kualiti..itu yang penting....kalau boleh bia customer betul2 puas hati, baru la ciptaan tu hebat macam hang jebat (hang jebat ke hang tuah)
abaikan.....
ni i nak share sikit ape yang i dah buat hari ni...
uuuuuu...i nampak macam cantik..tp tak tau la mate org len macam mn..tp kalau uols rs xok xpe comment je, i boleh terima dengan hati terbuka..ikhlas ni tau


 ok tak
2,3, design jugak i lukis utk card ni..last2 i pilih yang ni
hopefully jadi la kan..doa kan i berjaye buat card ni k.
ok tutup pasal deco card, 
ms lover nak citer pasal printer baru pulak..hahaha..
org kate tak baik menunjuk2 kan..tp sbb ghairah punye pasal nak tunjuk jugak..kalau xnk tengok xpe abaikan..
tekan je older post k..
weekend hr tu ms lover stop buat card jab..
sbb nak g cr barang2 kat art friend
(sekarang i dh jadi member, so every purchase i dapat discount 10%..uuu banyak tu)  
lepas tu i pegi harvey norman cr printer..2,3 hr sebelum tu dah g survey dah..so terus beli je la..best sangat sbb dah ade printer yg best and hebat gitu..yela printer yang lm dah rosak..dakwat die xnak keluar..so dah dapat printer baru ni terubat la sikit duka dihati ni..hehe..lepas ni boleh ambik order untuk printing pulak...
ni gambar yang 1st 1 print..ok kan mcm buat kat kedai
ooops..orang dalam gambar tu uols..abaikan, sbb die mmng suke menyebuk..

bawah gambar tu frame untuk customer i..
tak siap lagi tu
Post a Comment