Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Wednesday, April 6, 2011

deco card

banyak sangat gambar yang ms lover 
nak share hari ni
kalau boleh semua sudut nak bagi uols tengok
tapi memandang kan internet ni agak 
kelembapan sikit terpakse share yang ni je
maklumla ms lover gn BB je xgn UNIFI 
haha
 decocard ni order dari officemate i, Zaifful
die nak bagi kat kawan perempuam die..
heheh kawan perempuan ke girlfriend 
(eh sama je due2 tu kan)
xpe la mungkin special girlfriend kot
ms lover harap 
She will love it

 ni 1st time ms lover buat bunge macam ni 
nampak macam kulat..hahah

 tp bile dah jadi bunge nampak cantik pulak kan



 asalnye burung betine ni xde bunge kat kepale die 
tp nampak kosong pulak 
so ms lover buat satu lagi bunge kulat 
(kulat ade bunge ke, xtau la bunge ape) 
untuk letak kat atas kepala die, 
nampak sweet kan...
pastu untuk burung jantan pulak asalnye 
paruh die xde kepit bunge tu, 
so nak nampak lebih Romantic 
ms lover letak la sekuntum bunge 
macam kat gambar atas tu


 kalau uols nak tahu, ms lover dapat idea nak buat design ni dari theme handphone ms lover..haha..tp nak tangkap gambar nak bg ulos tengok xboleh la, sbb ms lover ambik gambar pn gn hp.haha..nt la kalau ade rezeki lebih or kalau ade org murah hati nak hadiahkan camera DSLR kat i,boleh la i tangkap gambar and tunjuk kat uols semua k





all about 
REENA
wish u happy birthday
Post a Comment