Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Saturday, March 12, 2011

deco card

i start from "A"...

monogram 
with 3 layer details....

3D



detail..



actually this customer request "F" as her main object 
xtau la kenapa tb2 jadi nyanyok pulak..
i buat huruf "A" 
jadi main character dalam deco card ni
huhu..mule2 pening jugak..
sbb kalau nak buat baru kn take time lagi..
tp lepas i sent picture ni kat die..die setuju dengan kat ni
die cakap cantik ,eh yeke die cakap macam tu..
hahaha lebih kurang la la tu..
anyway thank you so much k.Fariza..sorry for my bad mistake dear
opsss sebelum tu, temah and colour ni die sendr yg pilih.
...urm tahun ni ramai pulak yang request colour ni kan
but it looks so sweet right...

Post a Comment