Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Friday, March 11, 2011

wall decoration



yang ni i xnak cakap bayak sngt
sbb 1st time i tengok ni
mate i terus terbeliak
uuuuuuuuuuuuu...
cantik sangat bl buat wall decoration kan kan kan
rasa macam nak ambik letak kat rumah je..
walaupun polistrin berbahaya utk alam sekitar, 
tp kalau buat mcm ni dh tak bahaya..
gamba ni i ambik kat dalam kelas, masa i kursus haritu..
ok ni i nak share sikit kenapa bende ni tibe2 
je boleh ade dalam bilik tu
masa ni i masuk kelas audio..
lebih kurang macam buat sound balancing la
so bende2 ni gunanye utk absorb frequency bunyi ni..
baru la blh dapat bunyi yg betul2 original
fungsi die macam acoustic 
hehe...ade pahammm...kalau tak faham abaikan k
bayak lagi deco2 yg cantik2 dalam bilik tu..
kalau ade masa nt i try capture lg k.. 
~kate xnak cakap banyak.huh tp panjang berjele jugak~
Post a Comment