Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Friday, March 4, 2011

greeting card






ni order dari customer sy najla
die nak tema hitam putih..urm basic color 
design pulak die nak yang cute2 la janji ade perkatan "memori tercipta ~najla (love shape) k.ila~"
mula2 i summit design macam kat atas, tp ade sorang budak perempuan je dalam design tu..than die kate kalau boleh nak 2 orang budak perempuan sedang hugging..
urm so jd la macam dalam card ni..
ape macam ok tak u guyss..
anyway thank dear 4 your trust

Post a Comment