Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Sunday, May 15, 2011

mama

sebelum ni..ms lover dah ade buat desing untuk 
card mother's day yang yang lebih kurang macam ni jugak..
cuma kali ni i buat bunge die warne hijau..
sbb customer i yang request bunga color ni..
so kalau nak tengok previous design boleh 
click sini ye.
.
.
.









happy mother's day 
again ya
..hehe..
card ni lambat sikit keluar sbb xsempat nak upload..
Post a Comment