Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Monday, May 2, 2011

selamat bertunang

 ahaaa...
ni order dari kawan ms lover..
die nak bagi kawan die y nak bertunang bulan 5 ni 
(uuuu taniah dear)
ni nak cakap greeting card pn boleh deco card 
pun boleh sebab card ni boleh di gantung 

 selamat bertunang

 ni special request dr kawan i..
die kate mata kawan die macam burung hantu..
so die mintak i tambah burung hantu dalam kat ni...hahaha
i nak buat sekali dengan badan dah tak muat kad..
jd i buat kepala je..
tp kawan i kata ok dan cantik 
(waaa..bukan ms lover cakap tau tp die yang cakap mcm tu)
ok 
uols enjoy the picture ya
.
.
.









tq ida
(card ni second order dr die )
Post a Comment