Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Tuesday, August 23, 2011

I love U

salam ramadhan semua
wah dah nak raya kan tak sampai seminggu je lagi
ok.. nak tahu ape yang ade dalam box ni
uuuuuuu
.
.


 ni la die..order ni dari salina 
die nak bende yang boleh digantung dalam kerete
tema yang die pilih LOVE dan COLOURFUL

 then die request untuk letak 
ayat ni pada kad die
waaaa...sweet


macam ni la rupe sebenarnye kalau digantungkan










thank you dear salina 
Post a Comment