Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Wednesday, August 24, 2011

wedding teaser

 wedding teaser 
waa..
sapa yang nak kawin ni...?
hehe ms lover la..
ni i nak share sikit 
bende yang i buat sendr untuk wedding i
tapi ade yang tak siap lagi
so i upload yang mn ade je la ye


semua gambar yang i upload hari ni jadi terbalik
tak tahula ape gilenye blogger hari ini
hehe..
tak pelakan
cume kesian kat uols la
sebab kene teleng kepala nak tengok
.
.
pertama,
i nak tunjuk gambar paper bag 
siap dengan step untuk buat lagi..
kalau uols nak buat sendiri pun boleh..tapi step yang i bagi ni agak kurang sikit..sebab i pun tak tahu mana peginye semua gamba yang i tangkap tinggal yang ni je
:p
.






 kalau nak lagi berseri letak la tag kat papaer bag ni..
lagi pun tag ni boleh gune untuk penanda buku

 ni la hasilnye
ok tak

 kedua
muffin box
pun buat sendiri..tapi decoration jela..
kotak tu i beli kat kedai bakery 

 ketiga,
bunga telur/ bunga paha 
ni pun totally i guna kertas tau, 
cuma sarung telur dan batang die je tak..hehe

keempat, 
deco glass 
yang ni i combined kertas, kaca dan ribben
 pun buat sendiri decoration nye la 
kuang kuang kuang

 ni yang paling i suke
headpiece
untuk pari-pari i..
hari tu bagi diorang try nampak kelakar dan comel sangat sebab orangnye kecik tapi headpiece sikit punye besar hahaha
 material yang i gune untuk headpiece ni, kain felt, ribben dan kain jaring-jaring tu(i pun tak tahu namanye)

ok next
.
.
.
ni yang terakhir 
tapi sebenarnye ade lagi tapi tak sempat nak ambik gambar
yang ni pun i tak dapat nak tunjuk gambar sebenarnye 
sebab belum siap lagi
padehal tinggal seminggu je lagi 
tapi banyak bende yang tak siap lagi
tak pe uols doa kan la i boleh siapkan semuanye ok 
.
uols nak tahu tak apekah bende ni
hehe
tak boleh tunggu dah siap baru i bagi tahu k







uols perasan tak, kesilapan pada tulisan ni
kalau perasan senyap je k
i dah tersalah la..
excited punye pasal
=)
Post a Comment