Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Tuesday, May 24, 2011

Love and Fairytale

 i'm feel like 
cinderela 










frame yang sangat anggun ni order dari nadirah..
tq girl!!!
die nak frame bertemakan 
love, wedding and fairytale
so ni la hasilnye..
macam mana ok tak uols..
tp kalau tengok betul semua gambar ni 
start dari atas sampai bawah ni, 
uols perasan tak ade perbezaan sikit
"hahaha"
asalnye frame ni takde corak2 pucuk paku macam 
gambar yang last ni.
hanye love & kereta kuda je(tapi kudenye xsempat nak g beli) 
disebabkan i tengok macam kosong sikit & kurung fairytale, 
so i tambah la pucuk paku tu, bagi ade kick sikit
seronok sangat buat frame ni..
thank again dear
Post a Comment