Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Saturday, June 4, 2011

it's for Mumtaz

 hoyeee...
ms lover dah habis kursus..
so boleh focus dengan order balik..
hari ni tibe-tibe rasa nak upload gambar yang besar pulak..
sebab rase xpuaskan tengok kecik-kecik ni..
lagi pun internet laju hari ni...
gambar post yang lain pun i edit bagi besar punye
ngeh ngeh ngeh...

letter M for mumtaz...
happy birthday ya..

 ouls boleh nampak tak huruf M yang tersorok kat celah-celah daun tu?








ha tahu tak card ni order dari sape?
.......eva.......
(theme: monogram-letter M
colour: purple) 
yehaaa..thank dear..
suka sangat buat card ni..
sbb challenging tp hasilnye mantop..
hahaha..mantop ke..
ape-ape pun....
I'm just going to build an ideas and let you be the judge of this
Post a Comment