Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Thursday, June 30, 2011

Good bye June

waaaa pejam celek, pejam celek dah abis dah bulan 6 kan
esok masuk bulan 7 pulak..cepat betul masa berlalu lagi setengah tahun dah nak masuk 2012..haha 
so bagi menutup tirai bulan 6 ni ms lover ade sikit ole-ole  nak share dengan uols semua
.
.
 frame ni order dari officemate ms lover ye 
ni hadiah untuk anniversary perkahwinan 
die tak bagi ape-ape tema pun
cuma die cakap nak warna biru & ade perkataan "ZUZU"
so i buat la jadi macam dalam gambar ni
love shape sekali lagi menjadi pilihan 







ha...dah habis order untuk bulan june
sekarang i busy dengan order untuk bulan 7 
yang bakal menjelma ni ye
tp, i rasa xsabar-sabar nak siapkan semua order tu...
sebab design yang berikut ni lagi extrema
ngeh..ngehh..ngehh
so tunggu ye kemunculanye   

Post a Comment