Followers

NOTE:
3% dari pembelian anda akan disumbangkan ke tabung Aman Palestin http://www.amanpalestin.net/
1- Bank Islam (M) Berhad: 12029010047880
2- Maybank (M) Berhad: 562263010787
3- Bank Muamalat (M) Berhad: 12070005133717
4- RHB Islamic Bank: 21245760004907
5- Bank Rakyat: 22-080-619592-2
6- CIMB Islamik: 12150001242107
7- Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin |
Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95

Tuesday, July 5, 2011

l love u

a ha..ni 1st design untuk bulan ni...
wah wah wah
ni bunga ke ape..bulat2 je...hehe
sebenarnye ms lover nak buat bunga kat sekeliling love tu
tp memandangkan kad ni untuk lelaki
i tukar la jd bulat2..
nak bagi nampak meriah sikit i tambahkan daun 
kat celah2 bulatan tu
..
..
customer yang order card ni perempuan tapi die nak bagi 
husband die semperna ulang tahun perkhawinan & 
birthday husband die
dan sebab musabab itu la warna kad ni lebih garang sikit



 3 ketul love ni membawa maksud
'Saya Cinta Kamu'
atau dalm bahase English
 I Love U la..
 kali ni i buat design kad ni macam buku..designs yang sebelum ni xbercantum macam ni..
sebab i ikat tepi card tu dengan ribben atau ring 
kalau uols tak faham sila tengok kat
sini 

 i letak ribben kat dalamnye 
so ribben tu nt akan nampak macam 
penanda buku 
:p





stay tune for more design ya
m(_ _)m
Post a Comment