Followers

Saturday, June 25, 2011

pinwheel

sekali lagi ms lover disuruh untuk membuat 
decoration untuk sudut "5S"
memandangkan boss yang suruh kene la buat
.
.
~Rule 1:Your boss is always right
~Rule 2: If you think the boss is wrong refer to rule 1.
haha ai ai boss
.
.
m(*o*)m
.

dengan idea warna dan bahan yang diberi ini la hasilnye

wahhhh...
malasnye nak menaip hari ni
share gambar je la e..
.
.






 ni sebenarnye logo 5S untuk tempat kami...
logo ni dilukis umpama tali yang tersimpul menjadi bentuk rama-rama..memandangkan i gune kertas, boleh buat macam ni jela..
tapi orang yang tengok semua faham ape..hahaha
(belasah la labu)
huhu..
habis dah

Post a Comment